maanantai 28. marraskuuta 2011

Helmi

Krhm. Morjes. Palautuspäivät on aina yhtä riemua ja juhlaa...paskat. Kokeet kusi ihan mukavasti. Tai no tulihan enkusta sentään ysi. Jaa mitä mulle muuten kuuluu kysytte? No mitäs täs, kävin tänään Tampereella parin siivikkalan kundin kanssa ostamassa koulukirjoja. Eikö kiinnostanu? Voi voi.

Talvikin tekee tuloaan. Se on muuten perseestä. On kylmä, sataa lunta, tiet muuttuu liukkaiks ja vielä viimeisen päälle: kaamos eli on aivan helvetin pimeetä. Se aiheuttaa myös tämmöstä angstausta kuten meikällä :D.

No ei, siirrytään mielummin johonkin valoisampiin aiheisiin, kuten elokuviin. Jeps leffoja kaikki diggaa. Kävin muuten tossa viikonloppuna kattoon pitkästä aikaa yhen Eddie Murphy (Jumala) -elokuvan. Se oli loppujen lopuks melko hyvä vaikka pitikin ennen leffaa kuunnella jotakin epämäärästä hyttysten ininää kavereilta :D. Joulukuus on muuten tulos muuten aivan mahtava leffa. Se kertoo roboteista. Jotka nyrkkeilee! Siis kuka voi keksiä enää ton parempaa leffaa? Heti kattoon kun se tulee. Suosittelen :D.

Mut joo nyt aattelin lopetella tän mun elämän toisen blogi-kirjotuksen :O. Tiiättehän ei makeaa mahan täydeltä :D.

6 kommenttia:

 1. Toi leffa kuulostaa järin fiksulta! :D Mut hei Siivikkala isolla ja toi ":D" hymiöiden rivi häiritsee :'D Eikä hymiöiden jälkeen eikä ennen tule pisteitä!

  VastaaPoista
 2. oh c'moon antero! Give a dude a break .:D.

  VastaaPoista
 3. huomattavasti vähemmän ":D" kun tossa ekassa

  VastaaPoista
 4. Mut hei näitä loistotekstejä lisää! :P

  VastaaPoista